"Hukuk Muhakemeleri Kanunu" Konulu Seminer Düzenlendi.
12.10.2019 18:23:00
        12 Ekim  2019 Cumartesi günü 10:30- 17:00 saatleri arasında Tokat Grand Ali’n Otel' de Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezince Meslek İçi Eğitim Seminerleri kapsamında "Hukuk Muhakemeleri Kanunu" konulu seminer düzenlendi.
        TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Avukat Refik MORAL' ın seminer sorumlusu olarak katıldığı seminerde Dr.Eğitmen Abdurrahman KAVASOĞLU tarafından  sunum yapıldı.
        Merkez ve ilçelerde görev yapan meslektaşlarımızın yanı sıra Samsun Ticaret Mahkemesi Başkanı Mehmet Ali AYKUN’ unda  katıldığı seminer sonunda, Baro Başkanımız Avukat Melih YARDIMCI TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Avukat Refik MORAL ve Dr.Eğitmen Abdurrahman KAVASOĞLU’ na plaket takdim ederek, katılımlarından ve yapmış olduğu sunumlardan dolayı teşekkürlerini iletti.

12.10.2019 18:23:00