16.KARADENİZ VE BÖLGE BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI
          16.Karadeniz ve Bölge Baro Başkanları toplantısı 08.12.2018 tarihinde Zonguldak Barosu ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU,  TBB Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin ÖZBEK, TBB Yönetim Kurulu Sayman üyesi Av. Sabri Erdal GÜNGÖR, Yönetim Kurulu Üyeleri Av.Gültekin UZUNALİOĞLU, Av. Filiz SARAÇ ve Başkan Başdanışmanı Av. Zafer KÖKEN, Baro Başkanları ile Baromuzu temsilen Baro Başkanımız Avukat Melih YARDIMCI katılım sağlamıştır.

Toplantıda Avukatlık Meslek Sorunlarında izlenecek yollar, hızla artan niteliksiz Hukuk Fakültelerine karşı alınacak tedbirler, Avukatlık Kanununun 35/A Uygulamalarına ilişkin değerlendirmeler ile diğer bölgesel meseleler ve çözüm önerileri konuşulup, değerlendirildi.

Toplantının ardından, Zonguldak Barosunun kuruluşunun 80. yılı olması nedeniyle düzenlenen iştirak edildi.

11.12.2018 10:07:00