Logo
5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ
     Avukatlar Haftası etkinlikleri kapsamında 05.04.2019 tarihinde Tokat Adliye binası önünde tören düzenlendi. Düzenlenen törene Baro Başkanımız Avukat Melih YARDIMCI,Yönetim Kurulu üyelerimiz,İl protokolü ve meslektaşlarımız katıldı.

    Tören,Atatürk Büstüne çelenk sunumu ile Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşuyla başladı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu, Baro Başkanımız Avukat Melih YARDIMCI’nın konuşmasının akabinde Baro Sosyal Tesislerimizdeki kokteyle geçildi. 

    Düzenlenen kokteyl programına Tokat Valisi Dr. Ozan BALCI, Garnizon ve 48.Piyade Alay Komutanı Piyade Albay Rıfat DÖNEL, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın TURHAN, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Turgut ALP, İdare Mahkemesi Başkanı Erkan CEYLAN, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim AKBULUT, İl Emniyet Müdürü Göksel TOPALOĞLU, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hidayet ARIKAN ve meslektaşlarımız katıldılar.

    Düzenlenen kokteylin akabinde 5 Nisan Akşamı Tokat Dedeman Otel’de Avukatlar Günü Balosu düzenlendi.Gerçekleştirilen Baloya, çok sayıda meslektaşımız ve yakınları iştirak ettiler.Baro Başkanımız Av.Melih YARDIMCI’nın açılış konuşmasının sonrasında Tokat Adliyesindeki görevlerinden emekli olan Müdür Mustafa BOLAT ve Mübaşir Abdullah GÖKDAĞ ile meslekte 30 yılını dolduran Avukatlar Nuri TOSUN,Süleyman KAYA,Halim Talat SİVASLIGİL ve Mehmet Fuat GÜNHAN’a plaket taktim edildi.


    Düzenlenen programda “2019 yılı onur ödülü” Avukat Behzat DOĞAN’a takdim edildi.Balo yemek ve müzik dinletisi ile son buldu.
 
06.04.2019 18:05:00

RESİM GALERİSİ