8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle Tokat Valiliğince Düzenlenen Konferans ve Söyleşi Programı
            8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Tokat Valiliği tarafından Gaziosmanpaşa Anadolu Lisesi konferans salonunda konferans ve söyleşi programı düzenlendi.

Düzenlenen programa Vali Dr. Ozan Balcı ve eşi Sonay Balcı, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan, Baro Başkanımız Avukat Melih YARDIMCI, Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı İslam Emiroğlu, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Özdemir, protokol mensupları ve davetliler katıldı.

11.03.2019 09:34

RESİM GALERİSİ

Geyras, Sivas Cad. Adliye Sarayı, 60100 Tokat Merkez/Tokat
"Barodan yazılı izin olmadan kopyalanamaz."
0 (356) 213 11 83 0 (356) 214 22 26 tokatbarosu@hotmail.com
Avukat Asist Ramazan DÖNMEZ