Logo
Avukat Recep ÜNAL ve Avukat Mustafa KOÇAK Halı Saha Turnuvası 1.Hafta Sonuçları
1.HAFTA SONUÇLARI

 DOKİA SK.5-4BORDO BAROLULAR
 WERDERWEREMEN 3-5 ADALET GÜCÜ
 LAWYERPOOL 13-5 TURHALSPOR
 BAMBAMSPOR 7-2 EREKSPOR

DOKİA SK.5-4 BORDO BAROLULAR

             Turnuvanın açılış maçında Dokia SK. ile Bordo Barolular karşı karşıya geldi. Maça temkinli başlayan iki ekip oyun kontrolünü kaybetmemeye özen gösterdi. Dokia SK. bulduğu golden sonra vites yükseltti.Veteran yetenek Avukat Adem SANSAR’ın maçın başındaki sakatlığı takımında soğuk duş etkisi yarattı. Av.Stj.Uğur GÜNDÜZ penaltıdan attığı golle eşitliği sağlasa da Avukat Ömer Faruk DOĞANÖZ kaleleri karıştırınca tekrar geriye düştüler. 

                Vatani görevinden izine gelen Avukat Eşref Sabri SUSOY eski günlerini aratsa da yine de yeteneğiyle üç gol bularak takımının ayakta kalmasını sağladı.Bir zamanların Zizu lakaplısı  Avukat Ziya SÜRÜN aldığı kilolar ve yavaş oyunu ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.Baro saymanımız Avukat Mustafa SAY para konusundaki yeteneğini son vuruşlarınada yansıtsa maçı Bordo Barolular kazanabilirdi.

               Gelelim Dokia SK ya  İddaa fenomenlerinin Hakim Savcıların süre alamayan oyuncuları diye küçümsediği takım herkese ilk maçında net bir cevap verdi.Özellikle Savcı Hıdır KARA’nın defans arkası koşuları rakip takımın defans hattının yorulmasına yol açtı.Savcı Mustafa YILDIZ sağlam oyunu ve tecrübesiyle göz doldurdu.Kaleci Hüseyin YILDIRIM’ın sakatlanmasına rağmen takımını yalnız bırakmak istememesi bütün taraftarları duygulandırdı.Hakim Ferdi AKIN sonradan oyuna girip son dakikalarda takımını öne geçiren golü atarak maça damgasını vurdu.Kalan sürede gol atamayan Bordo Barolular sahadan boynu bükük ayrıldı. Maç 5-4 Dokia Sk’nın üstünlüğü ile sona erdi.

Goller :

M.Tahi BİLGİLİ (1), Ömer Faruk DOĞANÖZ (k.k), Erhan KGÜL(1),Mustafa YILDIZ(1) Ferdi AKIN(1) (DOKİA SK.)

Uğur GÜNDÜZ(1), Eşref Sabri SÜSOY(3) (BORDO BAROLULAR)

Sarı Kart :

Hıdır KARA,Erhan AKGÜL(DOKİA SK.)

Ömer Faruk DOĞANÖZ   (BORDO BAROLULAR)

WERDER WEREMEN : 3-5ADALET GÜCÜ

              Turnuvanın kolay lokması olarak görülen Werder Weremen ilk maçında kimseyi şaşırtmadı.Kollektif uyum,yardımlaşma ve kondisyon olmayan bir takımın değil galibiyet,beraberlik alması bile mümkün gözükmüyor.Şimdiden iddaa severlerin Bam Bam Sporla oynayacakları maça +20 oynamak için kuyruğa girdikleri kareler basına yansıdı.Ayrıca sakatlığından dolayı menisküs ameliyatı olduğuna inanmak istediğimiz Avukat Hakan ARSLAN'ın saha içi ve tenör performansını aradılar. Adliyenin 3.takımı olan Adalet Gücünde Oğuzhan ÖZDİL’in 3 gollük performansı dikkate çarpsa da yine aynı oyuncunun bir çok pozisyonda da kendini yere bırakması ve sürekli hakemle diyaloğa girmesi ,taraftarlar arasında Maraşlı Burak YILMAZ yorumları yapılmasına neden oldu.
               Maça iyi başlayan Adalet Gücü üstünlüğünü maçın sonuna kadar devam ettirdi.Werder Weremen adına Avukat İsmail Fehmi YASAR’ın orta sahanın gerisinden attığı gol bizlere Bülent KORKMAZ’ın milattan önce Diyarbakırspor’a attığı golü hatırlattı.Baronun çiçeği burnunda personeli Sefa SÖYLEMEZ iki gol atsa da düşük kondisyonuyla bizlere Uzman Çavuşluktan neden istifa ettiğini anlatır gibiydi.

               Sonuçta taraftarların bitsede gitsek dediği maç Adalet Gücünün üstünlüğü ile sona erdi.


Goller :

Sefa SÖYLEMEZ(2),İsmail Fehmi YASAR(1) (WERDER WEREMEN)

 Şükrü ASLAN(2) Oğuzhan ÖZDİL(3) (ADALET GÜCÜ)

:LAWYERPOOL  13-5 TURHALSPOR

                Turnuvaya şampiyonluk parolasıyla başlayan Lawyerpool ilk maçında tam dişine göre bir rakip buldu.Maça Jurgen Klop lakaplı Teknik direktörü Avukat Engin BENEKLİOĞLU ‘nun  cezasına rağmen telefondan canlı yayın ile verdiği taktiklerle başlayan takım kısa zamanda oyuna ağırlığını koydu ,ilerde eski gol krallarından Avukat Erkan PARAY ın etkili oyunu ile başlayan takım maç sonuna kadar üstünlüğü elden bırakmadı.Genç Avukatlar İsmet İLTER,Anıl Can KAYI ve Salih ÇOLAK enerjileriyle Kaleci Eren GÜNEŞ kaledeki kendine güveniyle dikkat çekti.Wirgil Wan Dijk lakaplı Avukat Onur ORUÇ neden bir defans oyuncusuna 80 milyon Euro verildiğini eleştirenlere bu paranın kendisi için ucuz olduğunu gösterdi.Oyuna sonradan giren Furkan DEMİRTAŞ sol ayağı ve tekniğiyle göz doldursa da kısa sürede kesilmesiyle , sigaranın zararlarını  herkese anlatır gibiydi.

Turhalspor ilk kez yanyana oynamanın dezavantajını ilk maçında yaşamış gözüktü.Wandersar lakaplı Avukat Ahmet GÜL’ün çatallardan kurtardığı toplar olmasa 20 gol barajını aşacak bir görüntü çizdiler.Avukat Murat ÖZKAN düşük kondisyonuyla takım kaptanlığını sadece yurt dışı gezilerinde alması gerektiği izlenimini verdi.Av.Stj Fırat ORTABAKAR tekniği ile göz doldururken Baro Futbol takımının alt yapıya verdiği önemin meyvalarını almaya başladığını gösterdi.Maçın sonuna kadar Lawyerpool’un üstünlüğü ile devam eden mücadele ,yine öyle sona erdi.

Goller:

İsmet İLTER(4)Erkan PARAY(3) Anıl Can KAYI(2)Salih ÇOLAK(2) Furkan DEMİRTAŞ(2) LAWYERPOOL

Doğan TEZCAN(2) Yakup AVŞAR(1) Fırat ORTABAKAR (1) Onur ORUÇ k.k(1)


BAM BAM SPOR 7-2 EREKSPOR

Günün kapanış maçında Bam Bam Spor Turnuvanın favorisiyim diye bağırırken , Finansal Fair Play kurallarının ne kadar önemli olduğunun kanıtı gibiydi.Bir önceki turnuvanın şampiyon kadrosuna Duran KAYA,Selami MELEK,Cem ZAMİR ve Emre DEMİREL’i dahil etmeleri herkese yoksa adliye lojmanlarında petrolmü buldular dedirtti. Savcı Doğan YILDIRIM’ın attığı goller Erekspor’un maçın başında moralinin bozulmasına sebeb oldu.Avukat Emre DEMİREL’in kısa boyuna rağmen bütün hava toplarını alması herkese Suat KAYA’yı hatırlattı.Duran KAYA’nın çektiği şutlar Aselsan’a yeni füze denemeleri için ilham kaynağı oldu.Kaleci Haki YILDIRIM’ın turnuvanın eldiveni olmaya aday bir performans sergiledi.Hakim Stj.Selami MELEK oyun içinde pek gözükmese de yine golünü attı.Savcı Cem ZAMİR sert ve yıldırıcı defans oyunuyla eski Beşiktaşlı Zago’yu andırıyor gibiydi.Ahmet Hünkar KART gördüğü çift sarı kart nedeniyle oyundan atılmasıyla ,soyadının sahalarda hakemlerin onu hedef görmesine neden olduğu gerekçesiyle Asliye Hukuk mahkemesine soyadı değişikliği davası açmaya karar verdiğini açıkladı.
Erekspor da ise uzun yol yolculuğunun yorgunluğu göze çarptı.Avukat Uygar Semih ŞERBETÇİ eski günlerinden çok uzaktı.Mahmut TAŞPINAR müdürlüğün kendisine yaramadığını bu maçtaki performansıyla ta gözlerimizin içine soktu.Avukat Levent ARICI yorgun görüntüsüyle haftada 5 gün olan halı saha maçlarını en fazla 2 ye düşürmesi gerektiğini gösterdi.Müdür Ali GÜZEL Duran KAYA’dan çok güzel goller yedikten sonra ceza sahası dışında topa elle müdahele etmesi nedeniyle takımını eksik bıraktı ve turnuvanın ilk kırmızı kartının sahibi oldu.

A-GRUBU
TAKIMLAR                      MAÇ SAYISI                ATILAN GOL            YENİLEN GOL    AVERAJ             PUAN
1-LAWYERPOOL 1 13 5 +8 3
2-DOKİA SK. 1 5 4 +1 3
3-BORDO BAROLULAR 1 4 5 -1 0
4-TURHALSPOR 1 5 13 -8 0

B-GRUBU
TAKIMLAR                      MAÇ SAYISI                ATILAN GOL            YENİLEN GOL    AVERAJ             PUAN
1-BAM BAM SPOR 1 7 2 +5 3
2-ADALET GÜCÜ 1 5 3 +2 3
3-WERDER WEREMEN 1 3 5 -2 0
4-EREKSPOR 1 2 7 -5 0

GOL KRALLIĞI
1-İSMET İLTLER (4GOL)
2-EŞREF SABRİ SÜSOY (3 GOL) ERKAN PARAY (3 GOL) OĞUZHAN ÖZDİL (3GOL)



 
  •  

 
09.03.2019 20:43:00

RESİM GALERİSİ