Avukat Recep ÜNAL ve Avukat Mustafa KOÇAK Halı Saha Turnuvası 2.Hafta Sonuçları

EREKSPOR         3-5 ADALET GÜCÜ
TURHALSPOR   9-9 BORDO BAROLULAR

BAMBAMSPOR.7-1 WERDER WEREMEN

2.haftanın açılış maçında Bam Bam Spor  ile Werder Weremen karşı karşıya geldi.1.Haftadaki oyununu yerden yere vurduğumuz Werder Weremen bu maçtaki güzel futbolu ve mücadelesiyle herkesi şaşırttı. Öyle ki Bu Maça Bam Bam Spor lehine +20 oynamak için evini,arabasını satan bir çok iddaa sever kış günü evsiz ve araçsız kaldı.Maça Avukat Çetin ÇATAK’ın golüyle önde başlayan Werder Weremen ilk yarının sonuna kadar maçı önde götürdü.Bam Bam Spor uzaktan kaleyi yoklamaya çalışsa da  Werder Weremen de Avukat İsmail Fehmi YASAR ve Baro personeli Sefa SÖYLEMEZ’in etkili defans oyunu ve Kaleci Sinan DEMİREL’in kalesinde devleşmesi nedeniyle,bunların bir çoğu sonuçsuz kaldı.Ancak İlk yarının sonunda Duran KAYA’nın uzaktan attığı şık golle beraberliği sağlayabildiler.
Yine Duran KAYA’nın ilk yarıda attığı bir şut halı saha ve dünyanın yörüngesinden çıkarak Mars’a kadar gitti. Uzay Bilimciler araştıra dursun Mars’ta hayat varmı diye,lakin artık bir top var.
                İkinci yarı roller değişti.Werder Weremen oyuncularının kondisyon sorunu baş göstermeye başlayınca goller de peş peşe geldi.Savcı Doğan YILDIRIM ve Hakim-Savcı Stajyeri Selami MELEK Hat Trick yaparak klaslarını gösterdiler.Rakibi ciddiye alınca Bam Bam Spor’un ne kadar etkili bir takım olduğu da ortaya çıkmaya başladı.Avukat Emre DEMİREL bu hafta takımından kopuk bir performans çizdi.Birçok pozisyonda top alamadı.Avukat Çetin ÇATAK’ın sakatlanması sonucu oyuna giren Avukat Ayhan GÜNEŞ klas çalımları ve bir çok pozisyonda top çalmasıyla,izleyenlere sadece okey de taş çalmadığınıda gösterdi. Bam Bam Spor ikinci yarı üstünlüğü ele aldığı maç 7-1 sona erdi.

Goller :

Çetin ÇATAK(1) (WERDER WEREMEN)

Selami MELEK(3) Doğan YILDIRIM(3) Duran KAYA (1)

Sarı Kart :

Sefa SÖYLEMEZ(WERDER WEREMEN)

LAWPERPOOL: 5-1DOKİA SK.

Grubun favorisi iki takımın mücadelesi günün en güzel maçı oldu diyebiliriz.Öyle ki ikinci yarı sadece iki gol oldu.Maça yine kaptanı Avukat Erkan PARAY’ın şık aşırtma golü ile başlayan LAWYERPOOL ilk yarı boyunca rakibini sürklase etti.İlerde Avukat İsmet İLTER ve Av.Stj Salih ÇOLAK’ın etkili oyunları ve golleri rakip defansı çaresiz bıraktı.Dokia Sk.da Kaleci Hüseyin YILDIRIM’ın kurtarışları olmasa maç ilk yarıda bitebilirdi.Geçtiğimiz yıl BAROFEA tarafından yılın defans oyuncusu seçilen Wirgil Wan Dijk lakaplı Avukat Onur ORUÇ etkili defans oyununun yanı sıra bir de gol atmayı başardı.İlk yarı 4-0 Lawyerpol üstünlüğü ile sonuçlandı.
            İkinci yarı denk bir oyun vardı.Dokia Sk.farkı azaltmak için hücum oynadı,Lawperpool ise kontra ataklardan gol bulmaya çalıştı.Yoğun bir orta alan mücadelesinin olduğu maç ara sırada sertleşti.Öyle ki bir pozisyonda hakeme itiraz eden Dokia Sk.Teknik Sorumlusu Savcı M.Tayfun GÜNAYDIN 4.hakem tarafından trübünlere gönderildi.Dokia Sk da Savcı Hıdır KARA rakip defans arasında kayboldu.Savcı Mustafa YILDIZ iyi mücadele etse takımı adına günün etkisizlerindendi.Hakim Ferdi AKIN’da formunda olmayınca Dokia Sk.ikinci yarı sadece bir gol atabildi.O golde Oğuzhan ARAS’tan geldi.Lawyerpool’da günün iyilerinden Marcelo lakaplı Avukat Anıl CAN KAYI bir pozisyonda kaleye giden topa elle müdahele ederek hem bir kırmıza kart gördü,hem de bir kahraman yarattı.Maçın kahramanı kesinlikle ilk yarı ve ikinci yarıda kurtardığı iki penaltı ile Rene Higuita lakaplı Avukat Eren GÜNEŞ’ti.Bu performansla devam ederse onu izleyen Avrupa devleri Barocelano ve Real Baro’yu transfer savaşında birbirine düşürebilir.Bu arada Baro personeli Mücahit ÖZDEMİR (yani benJ) etkili sağ bek oyunu ile Müco Alves lakabını alsa da Maçın sonunda 1 metreden,kalecide yerdeyken topu boş kale yerine auta atarak lakabının Islam SÜLÜMANİ olmasına neden oldu.Kendisine yeni lakabının hayırlı olmasını diliyoruz.Maçı Lawyerpool 5-1 kazanarak gruptan çıkmayı garantilerken Dokia Sk’da ümitlerini son maça bıraktı.

Goller :

Salih ÇOLAK(2) Erkan Paray(1) Onur ORUÇ(1) İsmet İLTER(1) (LAWYERPOOL)

Oğuzhan ARAS (1)(Dokia Sk)

EREKSPOR 3-5 ADALET GÜCÜ

Günün üçüncü maçı entresan oldu.Erekspor sakat ,cezalı ve faxs arızası nedeniyle transferi Barofea’ya takılan oyuncularını getiremediğinden maça 6 kişi çıkmak durumunda kaldı.Buna rağmen 300 ISPARTALILAR gibi savaştılar.Maçın Başında Av.Stj.Ahmet ÇAPKIN’ın soyadına münhasır penaltı golüyle öne geçtiler.Ve uzun süre maçı önde götürdüler.Adalet Gücü ilk yarıda rakibinin eksik olmasını değerlendiremeyince taraftarlarının arasında “Nerede bu ADALET” sloganları atılmaya başlandı.Ereksporda Avukat Levent ARICI yürüye yürüye adam geçerek izleyenlere eski Portekizli efsane Rui COSTA’dan nostaljiler sundu.Avukat Mustafa Alparslan DEMİR müthiş mücadelesi ve golleriyle Erbaa’dan sadece yaprak değil,oyuncuda transfer edilir mesajını verdi.Avukat Şaban KESMEN yeşil kaleci forması ile rakip forvetlere Yeşil Murat değil kurtarıştır diye haykırdı.

Fakat İkinci yarı 300 Ispartalının mazotu tükenince Adalet GÜCÜ’nü gösterdi.Özellikle Ömer ÖCÜ’nün rakip takım kalecisi Avukat Şaban KESMEN’i birberirde yakalayıp Öcüüü! diyerek korkutması sonucu öne geçmeyi başardılar.Ömer ÖCÜ’ye Şükrü ASLAN ve Batuhan KALKAN’ın etkili oyunuda eklenince direksiyonu ele aldılar.Kale de Habib TEKİN ve defansta Yavuz ŞİRİN de oldukça iyi maç çıkardı. Maça iyi başlayan ve çok iyi mücadele eden Müdür Mahmut TAŞPINAR  kaleleri şaşırınca Erekspor için maçta turnuvada bitti. Bu sonuçla Adalet GÜCÜ gruptan çıkma şansını devam ettirdi.

Goller:

Ahmet ÇAPKIN (1) M.Alparslan DEMİR(2) (EREKSPOR)

Ömer ÖCÜ(2) Şükrü ASLAN(1) Batuhan KALKAN(1) Mahmu TAŞPINAR k.k(1)

TURHALSPOR 9-9 BORDO BAROLULAR

Günün kapanış maçında Turhalspor ve Bordo Baroluların karşı karşıya geldiği mücadele bir çok hikayeyi içinde barındırıyordu.Maça Bordo Barolular fırtına gibi başladı.Özellikle Avukat İbrahim Erdi YILAR’ın Roberto CARLOS misali çektiği şutlar rakip kaleyi dövmeye başladı.Dövme biraz ağır oldumu acaba? Kalede Baro Başkan Yardımcısı Avukat Ahmet GÜL’ün olduğunu düşününce zam konusunda bir sorun yaşarmıyız diye düşünmeden edemedim şimdi J Neyse bir dahaki maç methiyeler düzerek oranı yükseltirizJ Avukat Stj Uğur GÜNDÜZ’de ilk yarının etkililerindendi.Attığı golden sonra İzmir’deki kız arkadaşına selam gönderdi.Yok sa Aydın’mıydı?,karıştırdım. Neyse ayrılmalarına sebeb olmadan konuyu değiştireyim:)Bordo Barolularda defansta Av.Stj.Ali Haydar SÜLÜK sağlam oyunun yanı sıra ileri çıkarak 3 gole de imzasını attı.Avukat Ziya SÜRÜN geçen haftadan çok daha iyi idi.İlk yarıda takımını maestro gibi yönlendirdi.Defansta Avukat Yasin KARACA ve kalede Avukat Mustafa SAY’da maçın ilk yarısında oldukça iyiydiler.Bu sayede Genel Sekreter ve Saymanı da boş geçmemiş oldukJFelipe Melo lakaplı Avukat Ömer Faruk DOĞANÖZ sağlam defans oyununun yanı sıra istikrarlı kart istatistiğine de devam etti.
İkinci yarıda maç inanılmazdı.
            Turhalspor Son 15 dakikada 9-4 geride olduğu maçı berabere bitirmeyi başardı. Turhalspor’da geçen haftaki oyunu nu yerden yere vurduğumuz değerli yönetim kurulu üyemiz J Avukat Murat ÖZKAN bu hafta hepimizi taç’a attı.Defansta ki sağlam duruşuyla Turnuva Tarihine geçecek efsane geri dönüşün mimarlarındandı.Turhal Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Osman KARA  Fenerbahçe’nin efsane oyuncusu Alex vari pas ve şutlarıyla sadece Turhal Adliyesini değil Turhalspor’uda ben yönetirim dedi.Av.Stj.Fırat ORTABAKAR attığı 5 klas gol ile krallık yarışında bende varım dedi.Avukat Adem ALTIN defans ve kaledeki performansı ile Turhal Adli Müzaheret Temsilciliğine boşuna seçilmediğini herkese gösterdi.Turhal adına Avukat Sinan DEMİREL ‘de günün iyilerindendi.Son dakika haberi olarak ajanslara düşen haberde Baro Başkan Yardımcısı  Kaleci Avukat Ahmet GÜL’ü sakatlayan Av.Stj.Uğur GÜNDÜZ Savunma vermek üzere Baro Disiplin Kuruluna sevk edildi,umarız stajı yanmazJ.Son dakikaları heyecan dolu muhteşem mücadele 9-9 sona erdi.Maçtan sonra maç 9-4 ken çocuğunu uyutan bir Bordo Barolular taraftarı şimdi ben çocuğum yarın uyanıp maçın sonucunu sorunca ona ne diyeceğim diyerek Bordo Barolu oyunculara tepki gösterdi.Ve böylece Ayyıldız Arenada güzel mücadelelere sahne olan 2.hafta sona erdi.

Goller:
Sinan DEMİREL(1) Osman KARA(3) Fırat ORTABAKAR(5) (TURHALSPOR)
Ali Haydar SÜLÜK(3) İbrahim Erdi YILAR(4) Uğur GÜNDÜZ(2) (BORDO BAROLULAR)

A-GRUBU
TAKIMLAR                      MAÇ SAYISI                ATILAN GOL            YENİLEN GOL    AVERAJ             PUAN
1-LAWYERPOOL          2 18 6 +12 6
2-DOKİA SK.          2 6 9 -3 3
3-BORDO BAROLULAR          2 13 14 -1 1
4-TURHALSPOR          2 14 22 -8 1

B-GRUBU
TAKIMLAR                          MAÇ SAYISI                    ATILAN GOL            YENİLEN GOL        AVERAJ                            PUAN
1-BAM BAM SPOR          2         14       3   +11             6