Logo
Avukat Recep ÜNAL ve Avukat Mustafa KOÇAK Halı Saha Turnuvası Başladı
            Baromuz tarafından düzenlenen “Avukat Recep ÜNAL ve Avukat Mustafa KOÇAK Halı Saha Turnuvası” ' adı verilen 9'ncu geleneksel halı saha turnuvamız başladı.

       Tokat Barosu “ Avukat Recep ÜNAL ve Avukat Mustafa KOÇAK Halı Saha Turnuvasında il merkezi ve ilçelerde görev yapan Avukat, Savcı, Hakim,Adliye Personeli,Avukat Katipleri ve Baro personellerinden oluşturulan 8 takım mücadele edecek.

         Turnuva, Baro Başkanımız Av.Melih YARDIMCI, basın, sporcular ve taraftarların katıldığı program ile başladı. Baro Başkanımız Av.Melih YARDIMCI; "Turnuvaya çok sayıda meslektaşımız, hakim ve savcılarımız katılıyor. Turnuvamızın dostluk ve beraberlik içerisinde geçmesini diliyorum. Spor insanlar arasındaki iletişimi ve takım ruhunu güçlendirmektedir. Turnuvada yarışacak olan tüm takımlara başarılar dilerim" dedi.

        Turnuvaya yakın zamanda aramızdan ayrılan Avukat Recep ÜNAL’ın oğlu Savaş ÜNAL ve geçen yıl kaybettiğimiz Avukat Mustafa KOÇAK’ın oğulları Yasir Atilla KOÇAK ve Ali Sina KOÇAK’ın başlama vuruşları ile başlanmıştır.
 
09.03.2019 18:28:00

RESİM GALERİSİ