"BOŞANMA VE MAL REJİMİ" KONULU EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ.
 13 Temmuz  2019 Cumartesi günü 10:30- 16:30 saatleri arasında Tokat Dedeman Otel' de Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezince Meslek İçi Eğitim Seminerleri kapsamında "Boşanma ve Mal Rejimi" konulu seminer düzenlendi.
        TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Avukat Serpil ÖZOK' un seminer sorumlusu olarak katıldığı seminerde Dr.Öğretim Üyesi Ahmet AYAR ve İstanbul Barosu Avukatlarından Av.Sibel GÜNAY tarafından  sunum yapıldı.
        Merkez ve ilçelerde görev yapan meslektaşlarımızın katıldığı seminer sonunda, Baro Başkanımız Avukat Melih YARDIMCI katılımlarından ve yapmış olduğu sunumlardan dolayı Avukat Serpil ÖZOK ve Dr.Öğretim Üyesi Ahmet AYAR ile İstanbul Barosu Avukatlarından Av.Sibel GÜNAY'a  teşekkürlerini iletti.
14.07.2019 22:10:00