KDK – AB Ortak Projesinin Açılışı Geniş Bir Katılımla Gerçekleştirildi

Kamu Denetçiliği Kurumu ile Avrupa Birliği’nin ortak hazırladığı “İnsan Haklarının Korunması ve Tanıtımında Kamu Denetçiliği Kurumunun Rolünün Güçlendirilmesi İçin Teknik Destek Projesi” açılış konferansı Ankara’da düzenlendi.

Açılış Konferansına Başdenetçi Şeref Malkoç, Dış İşleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakçı, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger,Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Merkezi Finans ve İhale Birimi Başkanı Mehmet Selim Uslu, Kamu Denetçileri Yahya Akman, Arif Dülger, Saadettin Kalkan, Celile Özlem Tunçak, Genel Sekreter İbrahim Kılınç, kurum uzmanları,  öğrenciler ve basın mensuplarının katıldığı konferansa Baromuzu temsilen Baro Başkan Yardımcımız Avukat Ahmet GÜL katılmıştır.

19.04.2019 08:41:00