Sakatlar Derneği Tokat Şubesinden Baromuza Ziyaret.
        26.03.2021 Tarihinde Sakatlar Derneği Tokat Şube Başkanı Ali ARAS, Kadın Kolları Başkanı Türkan AL BALCI, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Emine SÖNMEZ ve Dernek üyesi Av .Zeynep ATINDI Baro Başkanımız Avukat Melih YARDIMCI’ yı Tokat Adliyesinde ki makamında ziyarette bulundular.
        Ziyarette Sakatlar Derneği Başkanı Ali ARAS ve Yönetim Kurulu üyeleri Baro Başkanımız Av.Melih YARDIMCI’ya derneğe yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi sundular.
        Baro Başkanımız Avukat Melih YARDIMCI Sakatlar Derneği Tokat Şube Başkanı Ali ARAS, Kadın Kolları Başkanı Türkan AL BALCI, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Emine SÖNMEZ ve Dernek üyesi Av.Zeynep ATINDI’ ya ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, teşekkürlerini ilettiler.

26.03.2021 14:22:49