TOKAT BAROSU"YALNIZ DEĞİLSİNİZ" DEDİ.
                             "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında Tokat Novada Alışveriş merkezinde düzenlenen programa Baro Başkanımız Avukat Melih YARDIMCI, Baromuz Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Gül SÜMEYYA AĞAR,Av.Ayşe SALDIRICIER,Komisyon üyelerimiz Av.Esra SEZGİNER,Av.Hilal SÖNMEZ ACAR,Av.Merve BIÇAKÇI,Av.Özge ÜZREK,Av.Büşra UZUN, Stajyer Avukatlarımız,Feyzanur POLAT,Zeynep KARGI,Merve GAYGISIZ,Ayşe GÜNEŞ,Elif Tuğçe CAN,Gülsena GÜZEL,Neslice USTA,Hilal İLCİ,Şeyma SALDIRICIER,Nisa ALKAN ve Rümeysa ÇITAK katılmışlardır.
                                KADEM,Tokat Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü,Tokat Valiliği ve İl Jandarma Komutanlığı ile birlikte günün önemine binaen farkındalık adı altında bir araya gelinmiştir.
25.11.2018 18:57:00