Tokat Belediye Başkanı Avukat Eyüp EROĞLU ve Ak Parti İl Yönetiminden Baromuza Ziyaret.
              11.02.2019 tarihinde Tokat Belediye Başkanı Avukat Eyüp EROĞLU, Ak Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Ahmet ÖZTÜRK,Kadın Kolları Başkanı Havva SABUNCUOĞLU,Gençlik Kolları Başkanı Mesut AKTÜRK ile Ak Parti İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri  Baro Başkanımız Avukat Melih YARDIMCI’ yı Baromuz Sosyal tesislerindeki makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Avukat Erol DUYUM’da hazır bulundular.

Baro Başkanımız Avukat Melih YARDIMCI Tokat Belediye Başkanı Avukat Eyüp EROĞLU, Ak Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Ahmet ÖZTÜRK,Kadın Kolları Başkanı Havva SABUNCUOĞLU,Gençlik Kolları Başkanı Mesut AKTÜRK ile Ak Parti İl ve İlçe yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, teşekkürlerini iletti.

11.02.2019 13:43:00