Tokat Eğitim Sen Şube Başkanlığı ve Sağlık Emekçileri Sendikası Şube Başkanlığından Baromuza Ziyaret.
    24.07.2020 Tarihinde Tokat Eğitimsen Şube Başkanı Filiz CANBAY KONUK ve Yönetim kurulu üyeleri  ile Sağlık Emekçileri Sendikası Şube Başkanı Tayyar ÖZCAN ve Yönetim Kurulu üyeleri  Baro Başkanımız Avukat Melih YARDIMCI’ yı Tokat Adliyesindeki makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Türkiye Barolar Birliği Delegemiz Avukat Hadiye ARDAHANLI' da hazır bulundular.

Baro Başkanımız Avukat Melih YARDIMCI Tokat Eğitimsen Şube Başkanı Filiz CANBAY KONUK  ve  Yönetim kurulu üyeleri ile Sağlık Emekçileri Sendikası Şube Başkanı Tayyar ÖZCAN ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, teşekkürlerini ilettiler.
24.07.2020 15:23:01