Tokat’ta 44 Bin 700 Fidan Toprakla Buluştu
    Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Türkiye genelinde yapılan "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" kampanyası kapsamında Tokat’ta kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle, öğrencisiyle siyasetçisiyle, sivil toplum örgütleri bürokratlarıyla birlikte 44 bin 700 fidan toprakla buluşturuldu.
    Bedestenlioğlu mevkiinde gerçekleştirilen fidan dikim töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

2023 Eğitim Vizyonu Marşı’nın bestecisi Fevzi Çakmak Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ozan Çekiç tarafından  “11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" projesi kapsamında özel olarak bestelenen ‘Haydi Türkiye Fidan Dikmeye’ adlı marş öğrenciler ve protokol mensupları tarafından birlikte seslendirildi.
    Vali Dr. Ozan Balcı, daha sonra protokol mensupları ve öğrencilerle birlikte fidan dikti. Fidan dikme programına Vali Dr. Ozan BALCI,     Tokat Milletvekili Av. Mustafa ARSLAN, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ayhan OCAK, Belediye Başkanı Av.Eyüp EROĞLU, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın TURHAN,Baro Başkanımız Av.Melih YARDIMCI protokol mensupları, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

11.11.2019 16:10:00