Logo
TOKAT'TA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANDI.
    Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlamaları, Vali Dr. Ozan Balcı’nın makamında tebrikleri kabulü ile başladı. Program daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kutlama ile devam etti.
    Vali Dr. Ozan Balcı’nın konuşmasının ardından Spor Tokat’ın minik sporcuları tarafından gerçekleştirilen teakwondo, güreş ve halk oyunları gösterileri büyük bir beğeniyle izlendi.
    Vali Dr. Ozan Balcı, ortaöğretim okulları arasında düzenlenen ‘Cumhuriyet’ konulu şiir okuma yarışmasında dereceye giren yarışmacılara ödüllerini takdim ederek, yarışmacıları tebrik etti.
    Birlik ve beraberlik içinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreninde, öğrenciler, askerler ve vatandaşlar kortej oluşturarak 100 metrelik Türk bayrağını birlikte taşıdılar.
    Törene Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Garnizon ve 48. Piyade Alay Komutanı  Ayhan Ocak, Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Baro Başkanımız Av.Melih YARDIMCI, il protokolü, askeri birlikler, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

 
30.10.2019 10:51:00

RESİM GALERİSİ