Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Aramızdan Ayrılışının 82. Yılında Düzenlenen Törenle Anıldı.
            Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene Vali Dr. Ozan BALCI, 48'inci Piyade Alay Komutanı Ayhan OCAK, Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU, TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Bünyamin ŞAHİN, Baromuzu temsilen Başkan Yardımcımız Av. Ahmet GÜL,  siyasi parti il başkanları, kurum amirleri, askerler ve vatandaşlar katıldı.
            Törende ilk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Ardından saat 09.05'te çalan siren ile birlikte saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. TOBBB Ortaokulu Öğretmeni Devrim HASGÜL günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaparken, okulun öğrencileri tarafından şiirler okundu.

10.11.2020 10:29:52