" 100 Yıllık Cumhuriyete Tokat' tan Bakış" Konulu Panel Düzenlendi.
21.10.2023 18:23:55
21.10.2023 Tarihinde Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonunda " 100 Yıllık Cumhuriyete Tokat' tan Bakış" Konulu panel düzenlendi.
Moderatörlüğünü TBB Yönetim Kurulu Üyesi Önceki Dönem Baro Başkanımız Av.Melih YARDIMCI ' nın yaptığı panelde
GOP. Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim ÖZBAY, Prof. Dr. İsmet TÜRKMEN ve Doç. Dr. Yunus Emre TEKİNSOY sunumlar gerçekleştirmiştir.
Düzenlenen Panele CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT, Yönetim Kurulu üyelerimiz, Avukat meslektaşlarımız, Stajyer Avukatlarımız katılmışlardır.
Panel bitiminde Baro Başkanımız Avukat Volkan BOZKURT ve Chp Tokat Milletvekili Kadim DURMAZ
Tbb Yönetim Kurulu Üyesi Önceki Dönem Baro Başkanımız Avukat Melih YARDIMCI ve Panelistlere günün anısına plaket takdim ettiler.
21.10.2023 18:23:55