" 25 KASIM KADINA YÖNELİK ŞİDDETİN ORTADAN KALDIRILMASI İÇİN ULUSLARARASI MÜCADELE GÜNÜ’’ Konulu Konferanslar Düzenlendi.
25.11.2019 16:34:00
        25.11.2019 Tarihinde Baromuz Kadın ve Çocuk Hukuku Komisyonu tarafından  "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" konulu konferanslar düzenlenmiştir. Behzat Hanımeli ve Gülbaharhatun Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezlerinde  düzenlenen konferanslara Baromuz Kadın ve Çocuk Hukuku Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Av.Gül Sümeyya  AĞAR ve Tokat Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Çocuk Ergen Psikiatri Bölümü Hekimi Uzman Dr.Nazlı KAPUBAĞLI ÇETİN konuşmacı olarak katılmıştır.
        Ayrıca konferanslarda Baromuz Kadın ve Çocuk Hukuku Komisyonu üyeleri Av.Şaduman UZUN ,Av.Şeyma Nur DEMİRAY ve Av.Merve BIÇAKCI’ da hazır bulunmuşlardır.

25.11.2019 16:34:00