"4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ" MÜNASEBETİ İLE BAROMUZ HAYVAN HAKLARI KOMİSYONU TARAFINDAN AÇILAN STAND
04.10.2019 17:35:00
        04.10.2019 Tarihinde Tokat Barosu Hayvan Hakları Komisyonunca, “ 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” münasebetiyle Tokat Valiliği önündeki Kitap Fuarı’nda stand açılmıştır.
        Standımızda bilgilendirme amaçlı yargı kararları ve çocuklarımızın hayvan sevgisini destelemek adına sokaktaki kedi,köpek dostlarımızı beslemeleri için mamalar dağıtılmıştır.
        “Okumak Özgürlüktür” diyerek, kitap okumaya teşvik etmesi için , kitap ayraçları hediye edilmiş ve gelen çocuklarımıza standımızda boyamaları için,sevimli resimler , kuru boyalar verilmiştir.
        Gerçekleştirilen programa Hayvan Hakları Komisyonu üyelerimizin yanı sıra, Baro Başkanımız Avukat Melih YARDIMCI,Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Avukat meslektaşlarımız da iştirak etmişlerdir.

04.10.2019 17:35:00