"5.GELENEKSEL TOKATLI HUKUKÇULAR BULUŞMASI" GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
29.09.2019 17:15:00
       Baromuz ev sahipliğinde bu yıl 5’incici gerçekleştirilen ‘Tokatlı Hukukçular Buluşması’Programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen programa, Tokat Valisi Sayın Dr.Ozan BALCI,Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Av.Prof.Dr.Metin FEYZİOĞLU,Tokat Milletvekillerimiz Sayın Av.Özlem ZENGİN,Sayın Av.Mustafa ARSLAN,Sayın Av.Yücel BULUT,Adalet Bakan Yardımcısı Sayın Uğurhan KUŞ,Tokat Belediye Başkanı Av.Eyüp EROĞLU, Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Dr.Aydın TURHAN,Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali TURGUTALP ,İdare Mahkemesi Başkanı Erkan CEYLAN,1.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Eyüp AZACIK,İl Genel Meclis Başkanı Av.Erol DUYUM,İl Emniyet Müdürü Göksel TOPALOĞLU,Tokat ilinde ve Türkiye’nin farklı illerinde görev yapan Tokatlı Bürokratlar,Hakimler,Savcılar ve Avukatlar katıldılar.
      Program sabah Tokat Öğretmenevi Restourant’ta kahvaltı ile başladı.Kahvaltıya Hukukçu Meslektaşlarımızın yanısıra,İl protokolümüz,Tokat Milletvekili Av.Özlem ZENGİN  ve Tokat Belediye Başkanı Av.Eyüp EROĞLU ’da iştirak ettiler.
       Kahvaltı Programının ardından Sulusokak,Şehir Müzesi ve Taşhan’ında içinde bulunduğu mini şehir turu gerçekleştirildi.
        Akabinde 26 Haziran Atatürk Kültür Merkezinde Panel gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını Baro Başkanımız Av.Melih YARDIMCI yaptı.Baro Başkanımız Av.Melih YARDIMCI’nın ardından sırasıyla ,Adalet Bakan Yardımcısı Sayın Uğurhan KUŞ ve Tokat Milletvekili Sayın Av.Özlem ZENGİN birer konuşma yaptılar.
      Konuşmaların ardından Yargıtay 13’üncü Ceza Dairesi Başkanı Vuslat DİRİM'in moderatörlüğünde, Panelistler HİGM Daire Başkanı  Mehmet Aykut CİHANGİR, Yargıtay Tetkik Hakimi Tolga ONUR ile Av.Hadiye ARDAHANLI panele başlayıp, Yargı Reform Stratejisi Belgesi ,Yargıtay 16.Ceza Dairesi Uygulamaları ve 1.Dünya ve Kurtuluş Savaşında Onbeşliler konulu sunumlar gerçekleştirmişlerdir.Panelin bitiminde Panel Moderatörümüz ve Panelistler ile katılımcılarımıza plaket takdim edilmiştir.
        Panelin akabinde Tokatlı Hukukçular  Dedeman Otelde Akşam Yemeği programına katıldılar.Programa İl protokolü ve Tokat milletvekillerimizin yanı sıra Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Av.Prof.Dr.Metin FEYZİOĞLU’da iştirak etmişlerdir. Tokatlı Hukukçular yemekten sonra önümüzdeki yıl tekrardan buluşmak temennisiyle vedalaştılar.

29.09.2019 17:15:00