Aile Haftası Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen Kortej Yürüyüşü
17.05.2022 14:26:53
        Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından ‘Biz Büyük bir Aileyiz’ temalı yürüyüş düzenlendi. Her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Aile Haftası etkinlikleri başladı. Aile Haftası kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından ‘Biz Büyük bir Aileyiz’ temalı yürüyüş düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda son bulan yürüyüşte ailenin öneminin ifade edildiği pankartlar açılarak neşeli müzikler çalındı ve Halk oyunu gösterileri gerçekleştirildi.
        Düzenlenen yürüyüşe İl Protokolü, tüm kamu kurumları, kuruluşlar,  STK’lar ve vatandaşlarımızın yanı sıra Baromuzu temsilen Baro Başkan Yardımcımız Av. Ömer Faruk DOĞANÖZ ve Yönetim Kurulu üyemiz  Av. Gül Sümeyya AĞAR katılmışlardır.

17.05.2022 14:26:53