Av. Sadık DOĞRU Halı Saha Futbol Turnuvası Son Buldu.
12.06.2023 07:41:24
         Birçok yıldız futbolcuyu bir araya getiren, kıyasıya mücadeleye sahne olan  “ Tokat Barosu Avukat Sadık Doğru Halı Saha Futbol Turnuvası”  Bordo Barolular – Game Of The Baro maçıyla son buldu.

Turnuvanın başından sonuna kadar muhteşem bir futbol sergileyen iki takımın mücadelesinde maçı 5-2 ‘ lik skorla kazanan Game Of The Baro şampiyon oldu. Çok keyifli ve çekişmeli bir final müsabakası gerçekleşti.

Goller: Av. Osman DİRİL(3) Av. Yakup Yasin BOZBEY(1) Av. Kamuran Buğra TÜYÜN(1) GAME OF THE BARO
Av. Salih ÇOLAK(1) Duran KAYA (1) BORDO BAROLULAR

Turnuvanın gol kralı 14 golle Bordo Barolular’ dan Av.Salih ÇOLAK oldu.

Final maçından sonra kupa seremonisi düzenlendi. Baro Başkanımız Av.Volkan BOZKURT, Önceki Dönem Baro Başkanımız Av. Faruk BOSTANCI, Yönetim Kurulu üyelerimiz ile Meslek Büyüğümüz  Av. Behzat DOĞAN ’ın  kupaları takdim ettiği törende, turnuvayı ikinci bitiren Bordo Baroluların kupasını  Av. Salih ÇOLAK aldı.  Şampiyon Game Of The Baro’nun kupası ise kaptanları Mücahit ÖZDEMİR’ in elinden kulüp Başkanları  Av. Erkan YURTALANOĞLU’ nun bürosuna nakledildi. Kupayı altın sanan Av. Erkan YURTALANOĞLU en yakın kuyumcuya gidip, acı gerçeği öğrendiğinde, nasıl bir tepki verecek? Hep beraber göreceğiz.” Yılın Futbolcusu” ödülünü ise görev yaptığı süre zarfın da Baromuzun tüm turnuvalarında bizleri yalnız bırakmayan Aile Mahkemesi Hakimi Sayın İlhan FIRAT kazandı. Turnuvanın üçüncülüğünü ise ilçe temsilcimiz Erbaa Bı- Baro kazandı.

Turnuvaya katılan tüm takımlara ve meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, bu vesileyle Merhum Avukat Sadık DOĞRU’ yu rahmetle anıyoruz.

12.06.2023 07:41:24