Baromuzdan Avukat Melih YARDIMCI' ya Ziyaret.
10.04.2023 13:11:45
10.04.2023 tarihinde Baro Başkanımız Avukat Volkan BOZKURT, Genel Sekreterimiz Av. Nazire ŞAHİN, Baro Saymanımız Av. Bilgehan TAÇ ve Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Ertuğrul Sefa GÜLSÜN ile birlikte Av. Melih YARDIMCI’ yı bürosunda ziyaret ettiler.
Baro Başkanımız, Av. Melih YARDIMCI’ nın Avukatlar Gününü kutlayarak meslekte geçen 30. Yıl anısına plaket takdiminde bulundular. Ayrıca Av. Melih YARDIMCI’ nın Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başlamasından dolayı tebriklerini ilettiler.
Ziyaretlerinde Av. Hakan ARSLAN, Av. Özgün DİNÇ ve Av. Zeynep ÜZREK ESİN’ de bulundular.
Av. Melih YARDIMCI, nazik ziyaretlerinden dolayı Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ettiler.
10.04.2023 13:11:45