Baromuzdan Tokat Çocuk Evleri'nde Kalmakta Olan Çocuklarımıza Kahvaltı Programı Düzenlendi.
15.10.2019 08:57:00
        Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Tokat Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğümüzün bünyesindeki evlerimizde koruma ve bakım altında kalmakta olan çocuklarımız, Baro Başkanımız Av.Melih YARDIMCI’  nın  davetin de kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.
     Gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğine Baro Başkanımız Av.Melih YARDIMCI’ nın  yanı sıra İnsan Hakları Komisyonu üyemiz Av.Sema ALMAZ ve Avukat Hakları Komisyonu üyemiz Av.Şeymanur DEMİRAY ile Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Erdoğan ATEŞ , Sosyal Hizmet Uzmanı Eray KÖYLÜ, Öğretmen Zuhal BAŞAL ve çocuklarımız katıldı.
     Çocuklarımız “Geleceğe Beraber Bakalım” projesi kapsamında gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde Avukatlık mesleğini tanımaya yönelik ve geleceklerini belirlemede kendilerine rol model edinme noktasında sorular sorarak bilgiler aldılar.

15.10.2019 08:57:00