BAROMUZDAN TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA ZİYARET.
24.10.2023 11:34:21
      23.10.2023 tarihinde Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT, Başkan Yardımcımız Av. Ünal ÖZGÖÇMEN, Saymanımız Av. Bilgehan TAÇ ile Yönetim Kurulu üyelerimiz Av.Serpil DİZMAN, Av. Büşra ÇORMAN, Av. Onur ORUÇ, Disiplin Kurulu üyemiz Av. Şaduman TAÇ ve Denetleme Kurulu üyemiz Av. Mustafa ULUSU, Türkiye Barolar Birliğini Başkanı Sayın Av. Ramiz Erinç SAĞKAN' ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette TBB. Yönetim Kurulu üyesi Önceki Dönem Baro Başkanımız Av. Melih YARDIMCI' da hazır bulunmuşlardır.

Türkiye Barolar Birliğini Başkanı Sayın Av. Ramiz Erinç SAĞKAN  ve TBB. Yönetim Kurulu üyesi Önceki Dönem Baro Başkanımız Av. Melih YARDIMCI' ya ev sahiplikleri için teşekkürlerimizi iletiyoruz.
24.10.2023 11:34:21