Tokat Barosu Avukat Nurettin AKDAĞLI Halı Saha Turnuvası Başladı.
11.05.2024 17:05:43
Baromuz tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Halı Saha Futbol turnuvamız 11.05.2024 tarihinde başladı.

Yakın zamanda kaybettiğimiz Merhum Meslektaşımız Av. Nurettin AKDAĞLI anısına düzenlenecek olan  turnuvada il merkezi ve ilçelerde görev yapan Avukat, Savcı, Hakim,Adliye Personeli, Cezaevi Personeli, Avukat Katipleri, Hukuk öğrencileri ve Baro personellerinden oluşturulan 11 takım mücadele edecek.

Turnuva, Baro Başkanımız Av.Volkan BOZKURT, Yönetim Kurulu üyelerimiz , Avukat meslektaşlarımız ,sporcular ve taraftarların katıldığı program ile başladı.Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT, Merhum Meslektaşımız Av.Nurettin AKDAĞLI anısına konuşma yaptılar.

Turnuva Av. Nurettin AKDAĞLI' nın eşi Hayriye AKDAĞLI' nın başlama vuruşu ile start aldı.
11.05.2024 17:05:43