Tokat Barosu Avukat Sadık DOĞRU Halı Saha Turnuvası Başladı.
13.05.2023 16:33:31
Baromuz tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Halı Saha Futbol turnuvamız 13.05.2023 tarihinde başladı.

Yakın zamanda kaybettiğimiz Merhum Meslektaşımız Av. Sadık DOĞRU anısına düzenlenecek olan  turnuvada il merkezi ve ilçelerde görev yapan Avukat, Savcı, Hakim,Adliye Personeli,Avukat Katipleri, Hukuk öğrencileri ve Baro personellerinden oluşturulan 12 takım mücadele edecek.

Turnuva, Baro Başkanımız Av.Volkan BOZKURT, Yönetim Kurulu üyelerimiz ,Önceki Dönem Baro Başkanımız Barolar Birliği Yönetim Kurulu üyesi Av. Melih YARDIMCI , Avukat meslektaşlarımız ,sporcular ve taraftarların katıldığı program ile başladı.  Sırasıyla Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT, Önceki Dönem Baro Başkanımız Barolar Birliği Yönetim Kurulu üyesi Av. Melih YARDIMCI ve Meslek Büyüğümüz Av. Süleyman KAYA  Merhum Meslektaşımız Av. Sadık DOĞRU anısına konuşmalar yaptılar.

Turnuva Av. Sadık DOĞRU' nun ailesi adına yakın arkadaşı Av. Özgür TÜRKER'' in başlama vuruşu ile start aldı.
13.05.2023 16:33:31