18 Mart Çanakkale Zaferi
18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ

Çanakkale Zaferi, tarihe unutulmaz bir damga vurmuş, inancın nasıl güçlü bir kale olduğunu gösteren, az rastlanır bir mücadelenin zaferidir. Bağımsızlık ateşinin tüm dünyaya gösterilmesi bakımından da son derece önemlidir.

İnancın sembolü olan Seyit Onbaşı ve binlerce isimsiz kahramanımız “Çanakkale geçilmez” sözünü hem düşmanın aklına, hem de dünya tarihine silinmesi imkansız bir şekilde yazmışlardır. Türk milleti, şehit ve gazilerimizin özverisini hiçbir zaman unutmayacaktır. Birlik ve bütünlüğümüzün, ülke sevgimizin, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün ölümsüzleşen simgeleri olan şehit ve gazilerimiz her zaman gönlümüzde yaşayacaktır.

Çanakkale Zaferimizin 101. yıldönümünde, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, Başta Büyük Önderimiz Atatürk olmak üzere Çanakkale savunması ile Türk milletinin en büyük destanlarından birisini kanlarını dökerek tarihe yazan silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz

TOKAT BARO BAŞKANLIĞI
17.03.2016 14:00:00