2015-2016 ADLİ YILI DÜZENLENEN PROGRAMLARLA AÇILDI

2015-2016 Adli Yılı, 01.09.2015 Salı günü saat 10.30’ da Tokat Adliye Sarayı'nda ve saat 11.00’ da Baromuz Sosyal Tesislerinde düzenlenen ortak programlarla açıldı.

Açılış törenine, Tokat Valisi Cevdet CAN, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Adnan ARSLAN, Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU, Cumhuriyet Başsavcısı Semih AKGÜN, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa YİĞİTSOY, İdare Mahkemesi Başkanı Rafet TÜRKSOY, GOP. Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN, Baro Başkanımız Av. Faruk BOSTANCI, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Erkan ALACAKURT,48 Piyade Alay Komutanı Piyade Albay Muzaffer AYDEMİR, İl Emniyet Müdürü Fikri YALMAN, Hakim -Savcılarımız Avukat meslektaşlarımız ve adliyenin değişik birimlerinde çalışan adliye personeli ile basın mensupları katıldılar.

Atatürk Büstüne Çelenk sunumu, Saygı Duruşu ve İstiklal Maşının okunmasının ardından Cumhuriyet Başsavcısı Semih AKGÜN, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa YİĞİTSOY ve Baro Başkanımız Av. Faruk BOSTANCI’ nın konuşmalarının ardından program, Baro Sosyal tesislerinde düzenlenen kokteylle son buldu.
01.09.2015 17:43:00