3. TOKATLI HUKUKÇULAR BULUŞUYOR ETKİNLİK PROGRAMI
T.C.

TOKAT

BARO BAŞKANLIĞI

Tokat Barosu ev sahipliğinde üçüncüsünü düzenleyeceğimiz TOKATLI HUKUKÇULAR BULUŞMASI programına teşriflerinizden onur duyarız.

TOKAT BARO BAŞKANI

Av.Faruk BOSTANCI

ETKİNLİK PROGRAMI:

l-GÜN

14 Mayıs 2016 Cumartesi :

16:00 – 18:00 Panel - Atatürk Kültür Sarayı TOKAT Saygı Duruşu, İstiklal Marşı

T okat Baro Başkanı Av. Faruk BOSTANCI’nın Açılış Konuşması Protokol Konuşmaları Panel Moderatörü

Vuslat DİRİM- Yargıtay 13.Ceza Dairesi Başkanı Panalistler

Birsen ELMAS – Yargıtay Tetkik Hakimi Konu: Yargıtay Kararları Eşliğinde İddianamenin İadesi Şamil İNAN – Gebze Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Konu: AİHM Çalışma Şekli ve Başvuru UsulüTokat Barosu Kadın ve Av.Selma KARABULUT TÜRKER-Çocuk Haklarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Konu:Aile İçi Şiddet Onur Utku SEVİM – Adalet Müfettişi Konu: Adaletin Modern Anahtarı; Arabuluculuk Saat : 18:00 – 19:30 – Şehir Gezisi (Sulusokak, Taşhan)

19:30 – Akşam Yemeği - Öğretmenevi Ballıca Restaurant TOKAT

ll-GÜN

15 Mayıs 2016 Pazar