49. BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI

49. Baro Başkanları Toplantısı 26 Aralık 2022 tarihinde Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç SAĞKAN, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Baro Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, CMK ücret tarifesine yapılması planlanan zam oranları ve meslek sorunları görüşülmüş olup Baromuzu temsilen toplantıya Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT tarafından katılım sağlanmıştır.

Tokat Barosu adına söz alan Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT,  CMK ücret tarifesi ile ilgili yapılması planlanan artış ile ilgili gösterdiği gayretler nedeni ile TBB Başkanı Av. R. Erinç SAĞKAN ve yönetimi ile birlik içinde hareket eden tüm barolara teşekkür etmiş ve artık TBB ve Baroların yeni mücadelesinin Avukatlık Kanununun yeniden düzenlenmesi, avukatlık hizmetlerinde KDV oranının düşürülmesi, artan fakülte sayısının durdurulması, 0-5 yıl arası meslektaşlara prim muafiyeti gibi konularda aynı kararlılıkla mücadele edilmesi gerektiğine vurgu yapmıştır.

27.12.2022 15:46:00