5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLAMALARI
5 Nisan Avukatlar Günü Baromuzca düzenlenen çeşitli programlarla kutlandı. Günün ilk programı Adliye önünde idi. Burada düzenlenen prgrama Baro Başkanımız ile birlikte eski Baro Başkanlarımız ve çok sayıda meslektaşımız katıldı. Tören, Baro Başkanımızın Atatürk Büstüne, Baromuzun çelengini sunması ile başladı. Çelenk sunumunun ardından büyük kurtarıcı, Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu.Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu. İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Baro Başkanımız tüm meslektaşlarımızın Avukatlar gününü kutladı.Buradaki törenin ardından kokteyl için Baromuz Sosyal Tesislerine geçildi. Baromuz Sosyal Tesislerinde düzenlenen kokteyle başta ilimiz Valisi Sayın Şerif YILMAZ olmak üzere Garnizon Komutanımız adına Jandarma Bölge Komutanlığı Kurmay Başkanı Jandarma Kurmay Albay Sayın Halil ÇELİK, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Özkan GÜLTEKİN, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanımız Sayın Uğur AKBULUT, GOP. Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN, İdare Mahkemesi Başkanımız Sayın Mehmet KARAKUŞ ve Daire Amirleri ile çok sayıda meslektaşımız katıldı.Düzenlenen kokteyl Baro Başkanımız Sayın Avukat Faruk BOSTANCI'nın konuşmalarının ardından müzik dinletisi ile devam etti.
05.04.2012 20:25:00