Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa ARSLAN ve Beraberindeki Heyetten Baromuza Ziyaret.
         AK Parti Tokat Milletvekili Av.Mustafa ARSLAN, İl Yönetimi üyesi Av. Meliha TURGUT , Belediye Meclis üyesi  Av. Abdullah KARATAŞ, Gençlik Kolları Başkanı Av. Rasül AKYÜREK  ile İl Genel Meclis Başkanı Av.Erol DUYUM   19.09.2022 tarihinde, Baro Başkanımız Av.Melih YARDIMCI’ yı Tokat Adliyesinde ki makamın da ziyaret ettiler.
          Baro Başkanımız Av.Melih YARDIMCI, Ak Parti Tokat Milletvekili Av.Mustafa ARSLAN, , İl Yönetimi üyesi  Av. Meliha TURGUT , Belediye Meclis üyesi Av. Abdullah KARATAŞ, Gençlik Kolları Başkanı Av. Rasül  AKYÜREK  ile İl Genel Meclis Başkanı Av.Erol DUYUM’ a   ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken teşekkürlerini ilettiler.

19.09.2022 14:45:29