Bayrak

Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa ARSLAN ve Beraberindeki Heyetten Baromuza Ziyaret.
    18.11.2022 Tarihinde Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa ARSLAN, İl Başkanı Dt.Cüneyt ALDEMİR, İl Başkan Yardımcıları İbrahim POLAT ve İzzet SOYUER, Merkez İlçe Başkanı Ali ÇALIŞKAN ile İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Baro Başkanımız Av.Volkan BOZKURT' u makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Başkan Yardımcımız Av. Ünal ÖZGÖÇMEN, Saymanımız Av. Bilgehan TAÇ, Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Onur ORUÇ ve Avukatlar Meryem ÇAĞLAR ile Emre ALTUNSOY' da hazır bulundular.

Baro Başkanımız Av.Volkan BOZKURT, Ak Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa ARSLAN, İl Başkanı Dt.Cüneyt ALDEMİR, İl Başkan Yardımcıları İbrahim POLAT ve İzzet SOYUER, Merkez İlçe Başkanı Ali ÇALIŞKAN ile İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, teşekkürlerini ilettiler.
18.11.2022 17:52:10

RESİM GALERİSİ

Geyras, Sivas Cad. Adliye Sarayı, 60100 Tokat Merkez/Tokat
"Barodan yazılı izin olmadan kopyalanamaz."
(0356) 214-2226 (0356) 213-1183 tokatbarosu@hotmail.com
Avukat Asist Ramazan DÖNMEZ