&S220; Toplumsal Cinsiyette Adalet,Bir Yürek Birliği&S220; Projesi Kapsamında &S220;Kadının Yasal Hakları &S220;Konulu Eğitim Seminerleri
10.04.2015- 05.06.2015 tarihleri arasında Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Toplumsal Cinsiyette Adalet, Bir Yürek Birliği” projesi kapsamında “ Kadının Yasal Hakları” konulu eğitim seminerleri düzenlenmiştir.

İlimiz merkez okullarından, Mahperi Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Arif Nihat Asya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Güzel Sanatlar Lisesi ve Tokat Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen seminerlere Baromuz Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av. Gözde Nur TETİKÇOK YAVUZ, Komisyon Üyeleri Av. Gülsima TURHAN, Av. Esra SEZGİNER, Av. Yasemin OKAN konuşmacı olarak katılmışlardır.
08.06.2015 21:05:00