&S220;Kitabını Okuyabilir miyim?&S220; Kampanyasında Toplanan Kitaplar Okuyucusuyla Buluştu

Baro Başkanlığımız Kadın ve Çocuk Hukuku Komisyonu tarafından düzenlenen, açılışını İl Valimiz Sayın Şerif YILMAZ'ın gerçekleştirdiği kitabını okuyabilir miyim kampanyasında toplanan 2000'e yakın kitap Baro Başkanımız Av. Faruk BOSTANCI ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar PETEK'in katılımları ile düzenlenen törenlerle Artova İlçemiz Çelikli Belde İlköğretim okulu ve Yeşilyurt İlçemiz Kuşçu Belde İlköğretim Okulu kütüphanelerine teslim edildi.

Ayrıca her iki okul ana sınıfı öğrencilerine Baro Başkanlığımız tarafından çeşitli hediye ve oyuncaklar dağıtıldı.

Baro Başknaımız Av. Faruk BOSTANCI; " Tokat Barosu olarak bundan böyle de bu tür sosyal projeleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz, kampanyamızın amacına ulaşmasında İl Valimiz Sayın Şerif YILMAZ'a Milletvekilimiz Dr. Reşat DOĞRU'ya, İl Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar PETEK'e, meslektaşlarımız ve aileleri ile katkı sağlayan herkese yürekten teşekkür ediyoruz.

Çocuklarımızın gözlerinde gördüğümüz bu pırıltı bize güç verecektir." dedi.

Kampanyaya katkı sağlayanlara teşekkür ederiz.

KATKIDA BULUNANLAR :

1-İl Valimiz Şerif YILMAZ