&S220;YENİ BORÇLAR KANUNU &S220;KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ
14 Temmuz 2012 Cumartesi günü sabah 09.30 ile 17.00 saatleri arasında 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda düzenlenen " Yeni Borçlar Kanunu " konulu seminere, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Vedat Ahsen COŞAR, Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Özkan GÜLTEKİN, Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av.Berra BESLER, Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Salih AKGÜL,Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim görevlisi Doç. Dr. İbrahim ÖZBAY, Tokat 2. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Erhan ÖZKAN ve çok sayıda meslektaşımız katıldı. Seminerde konuşmacı olarak Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Arif KOCAMAN, Doç. Dr. Nuri ERİŞGİN, İstanbul Barosu üyeleri Av. Tamer ŞAHİN ile Av. Umut YENİOCAK katıldı. Seminer sonunda konuşmacılara günün anısına Baro Başkanlığımızca teşekkür plaketleri takdim edildi.
16.07.2012 15:15:00