“Avukat İçin de Adalet” Mitingi Düzenlendi
27.04.2024 tarihinde TBB ve 81 ilin Barosu tarafından düzenlenen “Avukat İçin de Adalet” mitingi 27 Nisan 2024 günü TBB Litai konuk evinden barolar ve TBB yönetiminin korteji ile başlayıp,anıtpark parkında tüm baroların bir araya gelmesi ile devam etti.Baromuzun alana girmesi “Plevne Kahramanı Gazi Osman Paşa ‘nın Torunları geldi,hoşgeldiniz Tokat Barosu” şeklinde coşkuyla karşılandı.Alanda yerini alan baromuz TBB Başkanı Av.R.Erinç Sağkan’ın konuşmalarını ve devamında 7 coğrafi bölgemizi temsilen 7 Baro Başkanının konuşmaları ve Baro Başkanlarının sahnede hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.Sahneye çıkan Livaneli Özgürlük Şarkıları Grubu meslektaşlarımıza bir müzik ziyafeti yaşattı.Herkes için Adalet Adalet için Avukat! Yaşasın hak arama mücadelesinde görev yapan avukatlar.. Programa katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkürler..
27.04.2024 13:09:31