Avukat Nurettin AKDAĞLI Halı Saha Turnuvası Son Buldu.
    Bir çok yıldız futbolcuyu bir araya getiren, kıyasıya mücadeleye sahne olan Tokat Barosu “Avukat Nurettin AKDAĞLI Halı Saha Futbol Turnuvası”  Erbaa New York Hav Havs - Turhalspor maçıyla son buldu.
      Turnuvanın başından sonuna kadar muhteşem bir futbol sergileyen iki takımın mücadelesinde maçı 3-1 skorla kazanan  Erbaa New York Hav Havs takımı şampiyon oldu. Çok keyifli ve çekişmeli bir final müsabakası gerçekleşti.
      Final maçından sonra kupa seremonisi düzenlendi.Baro Başkanımız Av.Volkan BOZKURT , Yönetim Kurulu üyemiz Av. Onur ORUÇ ve Merhum Av. Nurettin AKDAĞLI' nın eşi Hayriye AKDAĞLI ile oğlu Bahadır AKDAĞLI' nın madalyaları takdim ettiği törende, Turnuvayı ikinci bitiren Turhalspor' a kupasını Turnuva Organizasyon Komitesi üyesi Av. Engin BENEKLİOĞLU verdiler. Şampiyon Erbaa New York Hav Havs kupasını Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT takdim ettiler.
      Turnuvaya katılan bütün takımlara yaptıkları mücadele ve katkılarından dolayı Tokat Baro Başkanlığı adına teşekkür ediyoruz.
07.06.2024 09:19:07