Avukat Recep ÜNAL ve Avukat Mustafa KOÇAK Halı Saha Turnuvası Yarı Final Sonuçları
YARI FİNAL SONUÇLARI

LAWYERPOOL 9-5 ADALET GÜCÜ
BAM BAM SPOR 3-0 DOKİA SK.(HÜKMEN)

LAWYERPOOL 9-5 ADALET GÜCÜ
             Yarı finalin ilk ve aslında tek maçında efsane bir kapışma vardı. Kesinlikle finalin baş mimarı Baro personeli Mücahit ÖZDEMİR’di.Neden diyeceksiniz; Av.Onur ORUÇ tavlada yenilgiyi kabullenemeyip,sürekli yeni oyun isteyince,takım oyuncuları da sineklik nedeniyle bedava içecek gafletine düşünce, maç saatinin yaklaştığının farkına varamamışlardı.Maça 20 dakika kala Mücahit ÖZDEMİR’in bütün takımı arayıp,bu gaflet uykusundan uyandırması sonucu maça bir dakika kala ,Ayyıldız ARENA’ya yetişme fırsatı buldular ve olası bir hükmen mağlubiyetten kurtuldular.Avukat Erkan PARAY maça bir dakika kalmasına rağmen yine sigara içmeyi başardı.Kendisini yakında bir sigara markasının reklamında görebiliriz.Bu durum Lawyerpool adına maça da yansımış gözüktü,ısınmadan maça çıkan takım oyuncuları birbirlerini sanki hayatlarında ilk kez görüyormuşçasına oynadılar. Takımı gaflet uykusundan uyandıran Mücahit ÖZDEMİR,kendisi uyanamamış gibiydi,öyle ki bir yorgan bir de yastık verseler korner köşesine yatıp uyuyacak gibiydi. Takımın ileri üçlüsü Av.Erkan PARAY,Av.İsmet İLTER ve Av.Stj.Salih ÇOLAK yıldız moduna girip top rakipteyken ,pres yapmayınca Lawyerpool defansı Adalet GÜCÜ forvetlerine karşı zor anlar yaşadı.Bunun üstüne ,üstlük Kaleci Av.Eren GÜNEŞ’in hafta içi her gece ,cafe kaçamakları nedeniyle gelen her topu çay sanıp “içelim abi “demesi üzerine kalelerinde goller gördüler.Adalet Gücü adına Şükrü ASLAN ve Ömer ÖCÜ müthiş bir maç çıkarttı.Şükrü ASLAN jenerik goller attı.Ömer ÖCÜ güçlü fiziği ve rakip defans arkası koşuları ile arkadaşlarına alanlar açtı.Kaleci Habib TEKİN’de kritik anlarda güzel kurtarışlar yaptı.Yavuz ŞİRİN ve Serkan GÜNEY ‘de çok koşup,çok mücadele ettiler.Ama kondisyonları bitince Lawyerpool’ın klas ayakları devreye girmeye başladı.Maç öncesi sigara kaçamağını eleştirdiğimiz,Avukat Erkan PARAY’ın verdiği ara paslar ve ortaları sayesinde Lawyerpool rakip defansı çözmeye başladı.Asistler sayılsaydı,Turnuvanın asist krallığında kesinlikle Erkan PARAY yazacaktı.İkinci yarı silkelenen Avukatlar İsmet İLTER ve Anıl Can KAYI rakip defansı yormaya başlayınca ,Av.Stj Salih ÇOLAK alan bulup üst üste goller atıp takımının rahatlamasını sağladı.  Avukat Onur ORUÇ asli görevi defansın üstüne,ileri çıkıp şık bir kafa golü ile muhteşem bir frikik golüne imza attı.Baro personeli Mücahit ÖZDEMİR’de sağ bekte kendi kendine dolaştı.Bu gezi esnasında Adalet GÜCÜ oyuncusu Şükrü ASLAN’ı göremeyip;çarpınca bir de sarı kart aldı.Buna sevinen Mücahit ÖZDEMİR maç sonu kartın minübüslerde  Tokart olarak kullanılmadığını öğrenince büyük hayal kırıklığı yaşadı.İlk yarısı Adalet GÜCÜ’nün ,ikinci yarısı Lawyerpool’un güzel oyunuyla geçen mücadeleyi 9-5 kazanan Lawyerpool finale adını yazdırdı.Adalet GÜCÜ’ne turnuvaya kattıkları renk ve centilmen oyunları nedeniyle teşekkür ediyoruz.Maçı izlemeyip notlar alan Bam Bam Spor kaptanı Savcı Doğan YILDIRIM maç sonu verdiği demeçte ,kupayı kazanacaklarından emin olduğu yönünde açıklamalar da bulundu.Bakalım 6 Nisan’da haklımı çıkacak,yoksa Tokat Adliyesindeki son yılında Şampiyonluk görmeden mi ,yeni görev yerine atanacak.Finalde bizleri kıyasıya bir kapışma bekliyor.Dünyanın çeşitli yerlerinden binlerce gazete ve televizyon temsilcisi bu maç için  akreditasyon yaptırmak için,Tokat Barosuna başvuruda bulundu.Ayyıldız Arena yetkilileri kombineler hariç,biletlerin Kara Borsaya düştüğü yönünde açıklamalar yaptı.Umarız kazananın da kaybedenin de alkışlanacağı centilmence geçen bir final olur.İki takımada başarılar diliyoruz.

Goller:

Onur ORUÇ(2),Erkan PARAY(2) Salih ÇOLAK(5) ( LAWYERPOOL)

Şükrü ASLAN(3) Ömer ÖCÜ(2) ( Adalet GÜCÜ)

Sarı KART:

Mücahit ÖZDEMİR ( LAWYERPOOL)

Oğuzhan ÖZDİL,Şükrü ASLAN (Adalet GÜCÜ)

Gol KRALLIĞI

Salih ÇOLAK (13 Gol) LAWYERPOOL