" AYM VE AİHM' E BAŞVURU SÜREÇLERİ " KONULU MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ.
4 Şubat 2023 Cumartesi günü 13.00-17.00 saatleri arasında Tokat 26 Haziran Atatürk Kültür Merkezi Adnan Menderes Konferans Salonu'nda Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezince Meslek İçi Eğitim Seminerleri kapsamında " Anayasa Mahkemesi ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine Başvuru Süreçleri " konulu eğitim semineri düzenlendi.

Düzenlenen seminerde, Önceki Dönem Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Raportörü Av. Aslıhan ÖZDEMİR ve Anayasa Mahkemesi Raportörü Soner GÖÇER tarafından sunumlar yapıldı.

Merkez ve ilçelerde görev yapan meslektaşlarımızın katıldığı seminer sonunda, Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT, katılımlarından ve yapmış olduğu sunumlardan dolayı Önceki Dönem Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Raportörü Av. Aslıhan ÖZDEMİR ve Anayasa Mahkemesi Raportörü Soner GÖÇER' e  teşekkürlerini ilettiler.
04.02.2023 15:56:03