BAKAN YARDIMCISINDAN TELEFON SORUNUNA ÇÖZÜM SÖZÜ
20.01.2022 tarihinde, Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Akın GÜRLEK, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz YILDIRIM, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürü Turan KULOĞLU, Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Muhittin ÖZDEMİR, Hakimler ve Savcılar Kurulu Teftiş Kurulu Başkanı Osman Nuri YİĞİT, Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdür Yardımcısı Erdinç AVŞAR, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Namık Kemal VAROL, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Hasan AKCEVİZ, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Çelebi YILMAZ, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Burak CEYHAN, Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Fatih ÇOBAN,  Baro Başkanımız Avukat Volkan BOZKURT’ u makamında ziyaret ettiler.
Ziyaretlerinde Yönetim Kurulu Üyemiz Avukat Onur ORUÇ da hazır bulundu.
Baro Başkanımız Avukat Volkan BOZKURT, kendilerini ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti  ifade ederek teşekkürlerini iletmiş, meslektaşlarımızın sorunları olup olmadığının sorulması üzerine Baro Başkanımız, özellikle Tokat Adliyesi içinde cep telefonlarının çekmemesi sorunu ile ilçe adliyelerindeki e-duruşma sıkıntılarına değinmiş, bunun üzerine sayın Bakan Yardımcımız, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkilileri ile yaptığı telefon görüşmeleri sonucunda, Tokat adliyesinde yaşanan cep telefonu çekmeme sorununun en kısa sürede çözüleceğine dair söz vermiştir.

21.01.2023 15:06:25