Logo
Baro Voleybol Takımımız Türkiye Dördüncüsü Oldu
Baro Voleybol Takımımız Türkiye Dördüncüsü Oldu

Baro voleybol takımımız, 16. Avukat Spor Oyunları'nda nefes kesen bir performans sergileyerek dördüncü sırayı elde etti. Heyecan dolu müsabakalarda takımımızın gösterdiği performans, spor severlerin takdirini kazandı.

Turnuvanın açılış maçında, son turnuva Türkiye ikincisi Konya Barosu ile karşılaşan voleybol takımımız, muhteşem bir oyun sergileyerek maçı 3-2 kazandı ve turnuvaya iddialı bir başlangıç yaptı. Voleybol takımımız turnuvanın ikinci maçında iki oyuncumuzun sakatlanması nedeniyle Kocaeli Barosu'na karşı mağlup oldu ve final şansını yitirdi. Bu maçta rakip takımın statü dışında oyuncu bulundurduğu yönündeki itirazımız anlam veremediğimiz şekilde turnuva komisyonu tarafından reddedildi ve oyun Kocaeli Barosunun 3-0 üstünlüğü ile tescil edildi. Teknik ekibimizin üstün gayretleri sonucunda oyuncularımız kenetlenerek üçüncü maçımızda Mersin Barosu'nu net bir skorla 3-0 mağlup etti ve üçüncülük mücadelesi oynamaya hak kazandı.

Son maçında Ankara Barosu ile karşılaşan takımımız, mücadele dolu bir maçın ardından 1-3'lük skorla mağlup olarak turnuvayı Türkiye dördüncüsü olarak tamamladı. Sakatlıklar sebebiyle üçüncülük maçında büyük zorluk yaşayan takımımız ilerleyen turnuvalarda şampiyonluk için hepimizi ümitlendirdi. 

Takım koçumuz Av. Hakan ARSLAN’ın taktik dehası sayesinde Konya ve Mersin gibi voleybol ekolü takımları geride bırakan temsilcimiz bu büyük turnuvada önemli bir başarı elde etti. Bu zorlu mücadelelerde gösterdikleri performanstan dolayı takımımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor ve gelecek turnuvalarda da aynı başarıları sürdürmelerini diliyoruz.
24.04.2024 14:59:02

RESİM GALERİSİ