Barolar Birliği Başkanımız İlk Ziyaretini Tokat Barosuna Yaptı
Yapılan Olağanüstü Kongre neticesinde TBB Başkanlığına seçilen Av. Vedat Ahsen Coşar beraberinde TBB Başkan Yardımcısı Av. Talay Şenol ve Ankara Baro Başkanı Av. Salih Akgün ile birlikte Tokat Barosunu ziyaret ettiler.

Saat 10.30 da Turhal’da Baro Başkanımız ve kalabalık bir meslektaş grubu tarafından karşılanan konuklarımız için Tokat Barosu Yönetimi Kurulu tarafından Pazar ilçesinde (Tarihi Makberi Hatun Kervansarayında) kahvaltı ikram edildi. Konuklarımıza Tokat’a geldiklerinde yöresel yemeklerle öğle yemeği ikram edildi. Yemeğin ardından Tokat Valiliği, Cumhuriyet Başsavcılığı, Baro tesislerinde 17:30’a kadar devam eden program sonrasında Mevlevihane ve Taşhan ziyaret edildi.

TBB Başkanı onuruna Sayın Valimiz Cumhuriyet Başsavcımız, Adalet müfettişlerimiz, Yönetim kurulumuz ve Adli müzaheret temsilcilerimizin katılımı ile Tokat Büyük Otelde akşam yemeği verildi.

Saygıdeğer konuklarımız akşam yemeği sonrası ilimizden ayrıldılar.
12.10.2011 21:32:00