BAROMUZ TARAFINDAN DÜZENLENEN TSD TOKAT ŞUBESİ ÖZEL ÇOCUKLAR DOĞUM GÜNÜ ETKİNLİĞİ
    27.01.2023 tarihinde Tokat Barosu Sosyal Tesislerinde Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şubesi özel çocukları için doğum günü etkinliği düzenlendi.
    Düzenlenen etkinliğe Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT, TSD Tokat Şubesi Başkanı Ali ARAS, Yönetim Kurulu üyelerimiz, Avukat meslektaşlarımız, özel çocuklarımız ve aileleri katıldılar.
    Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT, böyle güzel bir günde özel çocuklar ve aileleri ile birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
    Etkinlikte doğum günü pastasını özel çocuklarla birlikte kesen Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT ve TSD Tokat Şubesi Başkanı Ali ARAS, çocuklar ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.
27.01.2023 14:05:09