Baromuzdan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Ziyaretleri
Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT, Basın Yayın ve Bilişim Komisyonu Başkanı Av. Engin BENEKLİOĞLU, Komisyon Üyeleri Av. Duygu BAŞAL YAKAR ve Yunus Emre YİĞİT ile birlikte, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilimizde bulunan yazılı, görsel ve işitsel basın yayın organları,  Kanal 60 Televizyonu Genel Müdürü Hüseyin KÖMÜR, Reklam Müdürü Çetin Kamil GENÇ, A Haber Temsilcisi Murat ONUR, Tokat Hürsöz Gazetesi imtiyaz sahibi İhsan ULUÖZLÜ, Gazete Yönetim Kurulu Başkanı İlhan ULUÖZLÜ, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih KILIÇ, Tokat Güneş Haber Gazetesi  imtiyaz sahibi Kemal ÖZDİLEK, Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal İNCESOYLUER, Tokat Gazeteciler Birliği Başkanı Hüseyin ALPAY, Türkiye Yerel Basın Birliği  Tokat Şube Başkanı Mete Tanaydın İMAMOĞLU' nu ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar.
10.01.2023 15:06:50