BAROMUZDAN ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET
Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI ve beraberindeki Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürü hemşehrimiz sayın Yüksel HIZ' ı makamında ziyaret etti. Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürü Yüksel HIZ ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra sözlerini " Kanunlar Genel Müdürlüğü' nün görevleri arasında Başbakanlıktan gönderilen kanun teklifleri hakkında görüş bildirmek, Bakanlıklarca hazırlanan kanun ve KHK taslaklarının Başbakanlığ a gönderilmeden önce, Türk hukuk sistemine ve kanun yapım tekniğine uygunluğunu incelemek ve bu konularda görüş bilrimek de var. Son bir yıldır mevzuatımızda yapılan birçok değişiklik ve köklü değişiklik dolayısıyla yoğun bir dönem yaşadıklarını " ifade etti. Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI ise sıcak ve içten karşılama ve ağırlama dolayısıyla Sayın Genel Müdürümüze şahsı ve tüm Tokat Barosu adına teşekkürlerini dile getirdi.Baro Başkanımız Baromuz faaliyetleri hakkında bilgi aktarımından sonra Bakanlığımızın çalışmalarında, yeni projelerinde Tokat Barosu olarak ev sahipliği yapmaktan, pilot il olmaktan onur ve gurur duyacağımızı söyledi.
02.12.2011 22:35:00