Baromuzdan Adıyaman Afet Bölgesine Ziyaret
25.02.2023 tarihinde Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT ve Yönetim Kurulu üyelerimiz  Av. Büşra ÇORMAN ile Av.Ertuğrul Safa GÜLSÜN meslektaşlarımız tarafından toplanan ayni ve nakdi yardımları ilk elden iletmek üzere Adıyaman Gölbaşı afet bölgesini ziyaret ettiler.
Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Afet Bölgesinde geçici görevde bulunan Tokat Valimiz Sayın Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanımız Av.Eyüp Eroğlu ve İl Genel Meclis Başkanı Av. Erol DUYUM ile Adıyaman merkezde de Türkiye Barolar Birliği Koordinasyon Merkezince oluşturulan koordinasyon grubunda yer alan Baromuza kayıtlı gönüllü meslektaşlarımızı görev yaptıkları bölgelerde ayrı ayrı ziyaret edip yapacakları görevlerde kolaylıklar dilediler.
25.02.2023 14:41:11