BAROMUZDAN KİTAP TOPLAMA KAMPANYASINA DESTEK
Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI ve Staj Eğitim Komisyonu Başkanımız Avukat Volkan BOZKURT, Gazi Osman Paşa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar AKÇAY' ı makamında ziyaret etti. Gazi Osman Paşa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kitap ve Kültür Kulübü tarafından düzenlenen kitap toplama kampanyası için meslektaşlarımızın da göstermiş olduğu duyarlılıkla toplanan çok sayıda kitap, Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI ve Staj Eğitim Komisyonu Başkanımız Avukat Volkan BOZKURT tarafından Kitap ve Kültür Kulübüne teslim edildi. Gazi Osman Paşa Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar AKÇAY ve Öğretim Üyesi Yardımcı Doç. Dr. Süleyman Serdar KARACA, Baromuzun kampanyaya göstermiş olduğu hassasiyet ve katkılarından dolayı Baro Başkanımızın şahsında tüm mensuplarımıza teşekkür etti.
22.03.2012 20:01:00