BAROMUZDAN SAYIŞTAY BAŞKANLIĞINA ZİYARET
Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI ve beraberindeki Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte 01.12.2011 günü Ankara' da ziyaretlerde bulundu. Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI başkanlığındaki heyet önce Sayıştay Başkanımız Dr. Recai AKYEL' i makamında ziyaret etti.Sayıştay Başkanı Dr. Recai AKYEL " Tokat Valiliği günlerini ve Tokat'taki yaşadıklarını herzaman özlemle andığını,2009 Temmuz ayından bu yana üstlendiği Sayıştay Başkanlığı görevine ise temel hedeflerinin Kamu Yönetimi' nin Türk halkı' nın refah ve mutluluğuna daha fazla hizmet edecek şekilde yenilenmesine ve geliştirilmesine katkıda bulunmayı amaçladiklarını,hesap veren ve saydam kamu yönetimi' nin teminatı bir sayıştay anlayışını benimsediklerini, yapılan ziyaretten son derece onur ve mutluluk duyduğunu, her fırsatta Tokat' lı hemşehrilerimizle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI ise Dr. Recai AKYEL' e Valiliği döneminde Baromuza olan ilgi ve yakınlığını hiçbir zaman unutmadıklarını, ifade etti.
02.12.2011 22:12:00